Bemutatkozás

Írói pályafutásom első komolyabb 58 oldalas terjedelmű kis regénnyel bontakozott ki, melyet ugyancsak barátaim olvastak, de elég jó véleménnyel voltak róla. Azóta már változott és alakult írói stílusom, de megőrizte mindemellett azokat a stílus elemeket, amik meghatározzák műveimet.

Első kisregény Beteljesületlen álmok címen jelent meg, ahogy a címe is utal rá valamilyen szinten álmaim egy része olvasható benne, persze szereplői csupán fikciók, bár felfedezhető bene jómagam személye és barátaim bizonyos jellemvonásai, de mindez csupán rejtve. Azóta már több versem és novellám született. Ha kíváncsi vagy válogass és olvass kedvedre.

Eve Taylor

Ez az oldal a saját műveimet, kitalált történeteimet mutatja be. Olvass kedvedre, kommentálj és szavazz! Mondd el pozitív negatív kritikád bátran örömmel fogadom!

2015. május 10., vasárnap

Örömmámoros Utazás

Örömmámoros utazás

Harangszó töri meg Minato zajos fergetegét. Hatalmas nyikorgás következtében a Szengakudzsi templom ajtó kitárult és rózsaszínű fodros mély kivágott koszorúslány ruhában három fiatal nagy mellű csaj tipegett ki. Rózsaszirmokat szórva a kikövezett lépcsőre. Mögöttük hófehér pánt nélküli ruhában, kezében vörös rózsa csokorral egy csodaszép vörös hajú pirospozsgás lágy vonású smaragd zöld szemű lány jobbján egy magas izmos markáns arcvonású pasi. Arcát borosta és körszakáll tette még vonzóbbá. Haja sötétbarna színben pompázott gondosan felzselézte és elegáns öltönyben feszített. Olyan volt, mint egy igazi gentleman. Kár, hogy a látszat néha csal. Az ifjú pár hangosan kacagva haladtak a templom előtt álló lehajtott tetejű cabrio felé.  Oda érve a lány egy jól irányzott dobással a háta mögé dobta a csokrot majd egy ugrással a vezető ülésen landolt fejjel lefelé! Hangos kacagása adta a feszült tömeg tudtára, hogy kutya baja. Férje kézlendítéssel felesége seggére csapott mire az vörös arccal fenekét még mindig az égbe emelve átmászott az anyósülésre. Ott megfordult és fenékkel immár az ülésen ült és hangos kurjongatásba és éneklésbe kezdett:
„ Te ugyanúgy akarsz, ahogy én téged,
És éjjel az ágyban is ugyanazt érzed.
Én látom a szemeden, ha nem is mondod;
Őrültek vagyunk és nem bolondok!

Nem kell más, úgy csókolnám a szádat,
Letépném az összes ruhádat,
Ahogy azt nem csinálta még más!
Nem kell más, amikor a szemembe nézel,
majd attól a tűztől égsz el,
Amit te bennem gyújtottál,
És nem kell más!

Ugye játszottál már a gondolattal,
Hogy egyszer majd mellettem ér a hajnal?
Édes hangod a fülembe súgja:
Nem volt elég, csináljuk újra!

Nem kell más, én mint egy állat
elevenen felfalnálak,
Miközben szétszakítanál.
Nem kell más!
Én nem sokat kérek:
Nyelvem hegyén a véred,
Te pedig a torkom harapd át,
És nem kell más

Nem kell más, úgy kívánom a szádat,
Csókolni a kezed, a lábad,
Érezni a bőröd illatát,
Nem kell más
Jó a kocsiban, a kádban,
Jó a fűben, az előszobában
Nekem mindegy hol jön ránk

Nem kell más!
Nem értek a szóból,
Sose legyen elég a jóból,
Örökre elcsábítottál!
Nem kell más!
Úgy akarlak téged
Nem érzed, megőrülök érted,
Adj hát nekem egy éjszakát!
És nem kell más!
Nem kell más!
Nem kell más!”- kiabálta, ahogy a torkán kifért. A férfi beült a kormányhoz és a gázpedálra taposott. A tömeg döbbenten bámult maga elé. A kocsiba közben a lány még mindig magán kívül kiabált és közben hófehér ruhájának fűzőjével bajlódva trágár szavakkal szitkozódott. 10 perc elteltével sikeresen letépte magáról a ruhát és bugyiban izgett mozgott a kocsiban. Keblei ide-oda csapódtak. A férfi oda-odapislantott, de próbált az útra összpontosítani. Eddig legalábbis ment neki. Ám a lány hamar megunta, hogy a srác az utat nézi ő helyette, így aztán áthajolt a másik üléshez és férje nadrágjával bajlódott a koordinációs zavar ellenére egész hamar kiszabadította rabságából a kukacot. A férj nagy meglepetésére ezt már nem állta szó nélkül
            - Cica mindjárt megérkezünk a…- de itt hangja elcsuklott a gyönyörtől.
Ujjai görcsösen markoltál a bőr kormánykereket és próbált nem teljesen elkábulni az élvezettől melyet neje könnyed nyelv forgatása idézett elő. Nem volt mit tenni a férfi megállt az út szélén leállította a motort, behúzta a kéziféket, ki tette az elakadás jelzőt lassan hátrébb tolta székét gondosan ügyelve, hogy párja ne essen ki szerepéből. A lány kapott az alkalmon átmászott és térdre ereszkedve ismét körkörös nyelv mozdulatokkal kényeztetésbe kezdett. A férfi akaratlanul jobb kezével a másik ülés bőr karosszériát markolta, míg másik kezével a kocsi külső oldalát fogta. Erős késztetést érezve arra, hogy felkiáltson erekciója közben. A lány felpillantott hanyagolva ura álló péniszét és ennyit kérdezett ziháltan
-          Hogy kívánsz elmenni?-
A férj gyorsan lehámozta utolsó erejével felesége tangáját és farkára ültette menetiránnyal ellentétesen és hevesen csókolgatni kezdte a nő melleit. A férfi megkönnyebbülten felsóhajtott és zavarában ennyit mondott
-          Sajnálom, hogy benned mentem el, de már nem bírtam tovább ki. Ha nem húzlak magamra most spermával lennél beborítva.
-          Örülök, hogy így alakult és sajnálom, hogy nem bírtam ki, a hotelba, de az a pia amit ittunk esküvő előtt fejbe vágott. –mondta lányos zavarában a feleség.
-          Nem haragszom cica. Édes vagy részegen és a nyelved is jobban pörög. –ismerte be a srác.
-          Most pedig irány a Tokyoi Horidome Villa Hotel nászutas lakosztálya és 2 hét önfeledt szórakozás és perverzitás. – kiáltotta Marx.

Mary felállt férje öléből és bugyiját felkapva átült az anyósülésbe. Férje gyengéden a lány hátára terítette zakóját, majd nadrágját felhúzva előrébb húzta a széket és beindította a kocsit. A motor felbőgött, és mint a villám hasítottak előre egyenesen a végtelenbe. 

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Bubbles Bubbles